Fysiotherapeutisch Instituut Duinoord

 

Onze praktijk bestaat uit 2 fysiotherapeuten:

 

Eelco Sengers is fysiotherapeut en manueel therapeut. Eelco heeft ruime ervaring opgedaan op gebied van neurologie (oa. CVA, MS, M.Parkinson en ALS), traumatologie en amputaties. Bij (uitgebreide) wervelkolomproblematiek komt de combinatie revalidatie en manuele therapie goed van pas. Na zijn Masterstudie is Eelco ook betrokken bij innovatie en onderzoek.


Bas van Beekum is fysiotherapeut en gespecialiseerd in o.a. Dry Needling, bekken en lage rug problematiek en COPD problematiek. Ook is Bas arbeids-en bedrijfsfysiotherapeut, voor re-integratie, vitaliteit en ergonomie.


Bart de Swart is in 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Na de middelbare school heb ik de opleiding Sport en Bewegen aan het ROC Mondriaan in 2015 afgerond. Daarnaast heb ik mijn Fit!vak A diploma (fitnessinstructeur) en Fitness B (personal trainer) behaald.


Michelle Jespers Ik ben in 2019 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool Leiden. Ik ben een leergierige fysiotherapeute met een betrokken werkhouding. Gespecialiserd in het onderzoeken en behandelen van patiënten met knieklachten, met name kruisbandproblematiek, wervelkolomklachten en de behandeling na een heup- of knieprothese operatie.


Bas Mons


Machteld Schmitz Sinds 2012 is Machteld Schmitz werkzaam als logopedist. In haar praktijk, in Amsterdam en Den Haag, legt zij op een holistische wijze de focus op een aantal aspecten van de logopedie waarin zij zich door mijn werkervaring en het volgen van (na)scholing heb gespecialiseerd: stemproblemen, stemproblemen bij beroepssprekers, genderdysfonie, slik- en spraakproblemen bij oncologische en neurologische patiënten, stemrevalidatie na totale larynx extirpatie (TLE) en afwijkend mondgewoonte, waaronder OMFT.


Yvette Killian Yvette Kilian is in 1988 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool als diëtist. Op 1 januari 1995 is Yvette gestart met haar diëtetiek praktijk en in 1997 de Post-HBO opleiding sportdiëtist afgerond. Sindsdien werkt Yvette als diëtist en sportdiëtist en begeleidt ze recreanten, wedstrijd,- en topsporters. Haar aandachtsgebieden zijn: oncologie, oncologische revalidatie, diabetes, COPD, ouderenzorg, ondervoeding, hart en vaatziekten en sondevoeding.


Susan Teixera

Fysiotherapeutisch Instituut Duinoord

 

Danckertsstraat 88

2517 TK Den Haag

070-3632442

 

https://www.fysioduinoord.nl/