Fysioduinoord Zorgpraktijk

 

FysioDuinoord Zorgpraktijk is een multidisciplinaire eerstelijns praktijk en biedt, in een plezierige en professionele omgeving, een breed spectrum van hoogwaardige kwalitatieve zorg. We zijn expert in houding en beweging. We helpen u graag bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten en zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.


Wij zijn gespecialiseerd in revalidatie en u kunt bij ons terecht voor de behandeling van zowel neurologische,- als niet neurologische klachten ontstaan door ziekte, een ongeval of een aangeboren aandoening.


Arbeids re-integratie en Bedrijfsfysiotherapie zijn ook belangrijke pijlers binnen onze praktijk. Wij bieden dit aan voor particulieren en bedrijven en kunnen ondersteunen bij het vergroten van de duurzame inzetbaarheid, door inzicht te geven in de risicofactoren en bij het creëren van een goede totaalbalans. Om klachten te voorkomen bieden wij vitaliteittesten aan en coachen we om een optimale balans tussen fysieke gesteldheid, werk en privé te bereiken.

 

Onze specialisaties

 

Fysiotherapeutisch Instituut Duinoord

 

Danckertsstraat 88

2517 TK Den Haag

070-3632442

 

https://www.fysioduinoord.nl/